SEAPOP arrangerer igjen seminar. Det vil gå av stabelen på Holmen Fjordhotell i Asker 28. og 29. september 2022.

Gjensyn på Holmen

Det siste SEAPOP-seminaret ble avsluttet på Holmen Fjordhotell i Asker 12. mars i 2020, bare minutter før Norge stengte ned på grunn av koronapandemien. Det er gledelig å kunne ønske velkommen til nytt seminar, og vi møtes igjen nettopp på Holmen Fjordhotell. Det blir som vanlig god mat, sosialt samvær og, ikke minst, gode foredrag og diskusjoner om sjøfugl og forvaltningen av våre marine områder.

Sjøfugl i møte med havbaserte næringer

Temabolkene for årets SEAPOP-seminar er samlet under tittelen “Klimaendring og marine næringer – betydning for sjøfugl”, og de dekker blant annet emner som ekstremvær, økosystembasert forvaltning og det blå skiftet.

Program for SEAPOP-seminaret 2022 finner du her.
Ett år gammel krykkje foran et tomt fuglefjell. Arten er blant sjøfuglene som sliter mest for tiden.
Foto © Tycho Anker-Nilssen